Wie ben ik?

Ik ben geboren in 1962, getrouwd, moeder en trotse oma.
Sinds juni 2022 ben ik gediplomeerd Integratief Therapeut. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Groundwork, waar ik ook mijn Certificaat Coaching heb behaald. Tevens heb ik het diploma Psychosociale Basiskennis Pro.
Mijn beroepspraktijk ben ik begonnen als verpleegkundige, daarna heb ik de opleiding gevolgd tot docent verpleegkunde en de Master of Education for health professionals behaald.
Ik wil je graag ondersteunen in het oplossen van de problemen waar je tegenaan loopt, ontstaan door verschillende situaties in het dagelijkse leven.
Mijn basis ligt in mijn Christelijk geloof in God, binnen de praktijk is uiteraard ook ruimte voor jou die niet (meer) gelooft, of een andere religie aanhangt. 

Tijdens de sessies ga je op ontdekkingstocht naar jezelf, naar wat je drijft en motiveert, tijdens je studie, op je werk, thuis of in de kerk. In relatie met anderen en met jezelf.

Ik zou je graag als therapeut begeleiden in jouw zoektocht naar heelheid, en je ondersteunen in het ontwikkelen van een gezonde relatie met God, jezelf en anderen. De integratieve therapievorm die ik gebruik zet je in jouw kracht als oplosser van jouw eigen problemen. De therapeutische relatie en de persoon van de therapeut worden ingezet als instrument. Deze therapievorm is gericht op cliënten die in staat zijn om (met hulp) verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen proces. Ik werk zorgvuldig vanuit kwaliteitscriteria die voldoen aan de principes en richtlijnen die zijn vastgesteld door vak gerelateerde beroepsverenigingen en koepelorganisaties. Ik hanteer daarbij de uitgangspunten van de Internationale Ethische Code voor coaches, mentoren & supervisors, en ben lid van de NVPA.