Wie ben ik en wat heb ik gedaan?

Ik ben geboren in 1962, getrouwd, moeder en trotse oma.
Na een carrière in de verpleging en in het verpleegkunde onderwijs ben ik in 2019 gestart met mijn praktijk als integratief coach en therapeut. Ik werk hierbij samen met praktijk Setar in Assen. Ik heb mijn opleiding tot Integratief Therapeut gevolgd bij Groundwork. Naast dit diploma ben ik in het bezit van het getuigschrift van de opleiding Emotionally Focused Therapy, het diploma van de docentenopleiding verpleegkunde, een Master of Education for health professionals, Certificaat Coaching en het diploma Psychosociale Basiskennis Pro.

Mijn basis ligt in mijn Christelijk geloof in God, binnen de praktijk is uiteraard ook ruimte voor jou die niet (meer) gelooft, of een andere religie aanhangt. 

Ik werk zorgvuldig vanuit kwaliteitscriteria die voldoen aan de principes en richtlijnen die zijn vastgesteld door vak gerelateerde beroepsverenigingen en koepelorganisaties. Ik hanteer daarbij de uitgangspunten van de Internationale Ethische Code voor coaches, mentoren & supervisors, en ben lid van de NFG.