Wie ben ik?

Korte kennismaking.
Ik ben geboren in 1962, getrouwd, moeder en trotse oma.
Mijn beroepspraktijk ben ik begonnen als verpleegkundige, daarna heb ik de opleiding gevolgd tot docent verpleegkunde en de Master of Education for health professionals behaald. Ik heb het diploma Psychosociale Basiskennis Pro, het certificaat Integratieve Coaching en nu ben ik bezig met de afrondende fase van de opleiding tot integratief therapeut. 
Ik wil je graag ondersteunen in het oplossen van de problemen waar je tegenaan loopt, ontstaan door verschillende situaties in het dagelijkse leven.
Mijn basis ligt in mijn Christelijk geloof in God, binnen de praktijk is uiteraard ook ruimte voor jou die niet (meer) gelooft, of een andere religie aanhangt. 

Tijdens de sessies ga je op ontdekkingstocht naar jezelf, naar wat je drijft en motiveert, tijdens je studie, op je werk, thuis of in de kerk. In relatie met anderen en met jezelf.

Ik zou je graag als coach/therapeut begeleiden in jouw zoektocht naar heelheid, en je ondersteunen in het ontwikkelen van een gezonde relatie met God, jezelf en anderen. De integratieve therapievorm die ik gebruik zet je in jouw kracht als oplosser van jouw eigen problemen. De therapeutische relatie en de persoon van de therapeut worden ingezet als instrument. Deze therapievorm is gericht op cliƫnten die in staat zijn om (met hulp) verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen proces.Ik wil zorgvuldig werken vanuit kwaliteitscriteria die voldoen aan de principes en richtlijnen die zijn vastgesteld door vak gerelateerde beroepsverenigingen en koepelorganisaties. Ik hanteer daarbij de uitgangspunten van de Internationale Ethische Code voor coaches, mentoren & supervisoren, en ben lid van de NVPA.