Voor jou?

Ik heb een warm hart voor de mensen van nu. Voor jou, met een druk programma te midden van de veeleisende maatschappij. Schouders die zo veel te dragen hebben en veel ballen in de lucht te houden hebben.
Een hulpvraag kan heel divers zijn. Het leven van alledag kan veeleisend zijn. Je kunt butsen en deuken oplopen door datgene wat er in jouw leven plaatsvindt, of hebt vragen over het omgaan met allerlei zaken.

Je mag je bewust worden van jezelf en de keuzes die je maakt, zodat je kunt kiezen om jouw leven in te richten op een manier die gezond voor je is op alle vlakken van jouw leven. Ik wil je ondersteunen in het oplossen van de problemen waar je tegenaan loopt, ontstaan door verschillende situaties in het dagelijkse leven, waardoor je leert ontdekken wat jou hierin belemmert, wat jouw valkuilen zijn, je triggers. Maar ook wat jouw kwaliteiten zijn, hoe je deze kunt inzetten, zodat je kunt veranderen in gevoel, gedachten en gedrag, en wat dit betekent voor jouw geest, ziel, lichaam en relaties.

Datgene waar je tegenaan loopt in je leven, waar je niet alleen uit komt, en waar je coaching of therapie voor wilt. Ik wil je graag begeleiden in jouw zoektocht, je nieuw perspectief leren ontdekken.

Tijdens de sessies ga je op ontdekkingstocht naar jezelf, naar wat je drijft en motiveert, tijdens je studie, op je werk, thuis of in de kerk. In relatie met anderen en met jezelf. Daarvoor maak ik een traject voor jou op maat.

Voor jullie?

Je kunt ook bij mij terecht als (echt-) paar. Loop je tegen problemen aan in je relatie en wil je aan jullie relatie gaan werken, ook dan ben je van harte welkom. Ik werk met Emotionally Focused Therapy.